Κλειώ Δανάη Οθωναίου:Η γυναίκα με το υπέροχο βλέμμα


Την Κλειώ-Δανάη την πρωτοείδα στη τηλεοπτική σειρά του Mega «Μαζί σου». Από την αρχή με γοήτευσαν τα μάτια της, τα πολύ όμορφα μα και συνάμα θλιμμένα... Εξαιτίας λοιπόν, του βλέμματος της, αρχικά, η Κλειώ-Δανάη με έκανε να την συμπαθήσω... Λίγο καιρό αργότερα, έτυχε και ήταν καλεσμένη σε μία τηλεοπτική εκπομπή, όπου και τραγούδησε με αυτή την υπέροχη, αγγελική φωνή που έχει. Τότε ήταν που αποφάσισα να ψάξω λίγο περισσότερο για την ζωή της Κλειούς-Δανάης Οθωναίου και να μάθω για τα επαγγελματικά της βήματα. Έτσι αποφάσισα αυτή την φορά στη στήλη του «Καλλιτέχνη της Εβδομάδας» να αναφερθώ στη Κλειώ-Δανάη Οθωναίου. Ελπίζω, αγαπητοί αναγνώστες, να απολαύσετε και το σημερινό άρθρο.


Η Κλειώ Δανάη- Οθωναίου γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1979 στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδαζαν οι νεαροί γονείς της και είναι η μεγαλύτερη αδερφή από τις συνολικά κόρες τους. Όταν ήταν 2 ετών, μετακόμισε μαζί με την οικογένεια της στη Ξάνθη, στο τόπο καταγωγής της μητέρας της. Στη Ξάνθη ξεκίνησε ενόργανη γυμναστική καθώς και τα πρώτα μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Ξάνθης, σε ηλικία μόλις 5,5 ετών. Λίγα χρόνια αργότερα μετακομίζουν πάλι οικογενειακώς και εγκαθίστανται οριστικά πια στη Αθήνα, στο τόπο καταγωγής του πατέρα της.

Στη Αθήνα, συνεχίζει το πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, στο Ωδείο Αθηνών και το Αττικό Ωδείο, με καθηγητές όπως την Μαρίνα Λαμπρινούδη και τον Διονύση Μαλλούχο, παράλληλα με το σχολείο. Η Κλειώ-Δανάη από πολύ μικρή απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο στη μουσική. Για τους γονείς της, ήταν πάντα το «παιδί-θαύμα», το παιδί με το απίστευτο ταλέντο. Στο κοινό εμφανίζεται για πρώτη φορά, μόλις σε ηλικία 7 ετών στη αίθουσα «Παρνασσός» των Αθηνών με έργα του Κλωντ Ντεμπισσύ. Από το 1996 και για σειρά ετών παραδίδει μαθήματα πιάνου, εμφανίζεται σε ρεσιτάλ πιάνου και φωνητικής, συναυλίες μουσικής δωματίου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και σε πολλές αθηναϊκές αίθουσες. Το 1998 παίρνει το πτυχίο στο πιάνο και το 2000 Δίπλωμα Σολίστ με καθηγητή τον Δημήτρη Τουφεξή.

Η Κλειώ-Δανάη αποφάσισε κάποια στιγμή, που δούλευε ως πιανίστα στις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, να γίνει ηθοποιός, για να καταλάβει, όπως η ίδια έχει πει, καλύτερα τον εαυτό της με τους κόμπους του και τα μπλοκαρίσματα του, αλλά και τους άλλους μέσα από την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Όπως η ίδια διευκρίνισε σε συνέντευξη της: « Το θέατρο ήταν ένα παιχνίδι που έκανα δώρο στον εαυτό μου προκειμένου να με καταλάβω ως άνθρωπο»

Έτσι, φοιτά για ένα χρόνο στη Ανώτερη Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά. Την επόμενη χρονιά περνά από εξετάσεις οντισιόν και εισάγεται στη Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σπουδάζει λυρικό τραγούδι με την σοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη. Επίσης κάνει σεμινάρια: 4η Θερινή Ακαδημία του Εθνικού Θεάτρου με θέμα: «το σώμα του ηθοποιού και οι πολιτιστικές ταυτότητες» και 6η Θερινή Ακαδημία του Εθνικού Θεάτρου με θέμα: «τον έρωτα στη τέχνη». Το 2005 αποφοιτεί από την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η Κλειώ-Δανάη Οθωναίου έχει δουλέψει πολύ στο θέατρο ως πιανίστα, αλλά και ως ηθοποιός. Το 1997-1998 συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στη παράσταση «Σοφολογιότατες» του Μολιέρου. Την θεατρική περίοδο 2003-2004 συνεργάστηκε ως πιανίστα με την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στο έργο του Λέοντος Τολστόι «Η σονάτα του Κρούτσερ» σε σκηνοθεσία Στρατή Πανούριου. Το 2005 συμμετείχε ως χορός στη παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου «Ορέστεια» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Τον Ιούνιο του 2005 πρωταγωνιστεί ως Μήδεια στη Μικρή Έπίδαυρο με την παράσταση «Έξοδος» Ακόμα, έχει συμμετέχει στις εξής θεατρικές παραστάσεις: «Η τραγική ιστορία του Δρ. Φάουστους», «Ηλέκτρα» , «Δον Κάρλος».

Το χειμώνα 2007-2008 με την στήριξη του ΥΕΝ περιοδεύει στα νησιά του Αιγαίου στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Αιγαίου Αρχιπελάγους, με την μουσικοθεατρική παράσταση TOTAL ARTE με το έργο του Καμίν Ντε Σαιν Σανς «Το καρναβάλι των Ζώων», σε διασκευή και καλλιτεχνική επιμέλεια Γιάννη Γεωργιάδη για κουιντέτο εγχόρδων και πιάνο. Την άνοιξη του 2008 εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Caminito στη Αθήνα, στη μουσική παράσταση «Noches Tangueras» (Νύκτες γεμάτες Ταγκό), μαζί με την συνθέτη Ζωή Τηγανούρια και το συγκρότημα «Senso Latino». Το καλοκαίρι του 2008 περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης πρωταγωνιστώντας στη παράσταση «Ματωμένος Γάμος» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Τον χειμώνα του ίδίου έτους (2008-2009) πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο - ψυχολογικό θρίλερ «Ο Συλλέκτης» του Τζον Φόουλς σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, ενώ το φετινό καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό έργο «Δον Κιχώτης» του Μιγκέλ Θερβάντες, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραγισαρίδη.

Στη τηλεόραση, η Κλειώ-Δανάη Οθωναίου συμμετείχε το 2001 στη παιδική εκπομπή της ΕΡΤ «Αμπεμπαμπλόμ» σε σκηνοθεσία Νίκου Πιλάβιου, όπου έκανε την «Κυρία Μουσική», ενώ την περίοδο 2006-2007 είχε ένα ρόλο στην σειρά «Μαζί σου» σε σενάριο Κώστας Βαζάκας και σκηνοθεσία Αλέξανδρος Πανταζούδης.. Την τηλεοπτική περίοδο 2007-2008 συμμετείχε στο σίριαλ του Ant1 σε σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, το «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον».

Για το τέλος του κειμένου, άφησα να «μιλήσουν» για την Κλειώ-Δανάη Οθωναίου τρεις φίλοι, στη προσπάθεια τους να την περιγράψουν. * «Η Κλειώ-Δανάη είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς της Ελλάδας» Χάρης Ρώμας (ηθοποιός-σεναριογράφος)

*«Η Κλειώ-Δανάη αν ήταν γεννημένη γύρω στο 50-60 θα ήταν μία από τις ντίβες τις πολύ μεγάλες ντίβες που έχουμε στο παγκόσμιο σινεμά και πού θυμόμαστε. Είναι σταρ.» Τάσος Νούσιας (ηθοποιός)

* « Είναι ένα πολύ ζωντανό πλάσμα η Κλειώ. Είναι πολύ καλή, πολύ ταλαντούχα, έχει πολύ ωραίο βλέμμα, πολύ ενέργεια, χαρούμενη, βέβαια με μία διάθεση που ανεβοκατεβαίνει... Είναι λίγο σαν πυρηνική βόμβα...» Ράνια Σχίζα (ηθοποιός)



Sincerely  yours
Mαίρη

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ MEDIA.ΣΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΒΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΡΕΣΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συμφωνω απολυτα
Ο χρήστης Unknown είπε…
ti les mwre? filareskos k egoistis ine o vasilopoulos p to paizei iperano, exei tsakothei sto parelthon me sinadelfous t kai stis sinentefxis t exei polu egw gia tn kavla m ifaki. tn kleio othonaiou katarxin den tn anagnorizei kaneis ws diva mlkies les i tileorasi asxolite perissotero me an8ropous p kanoun otidipote na traviksoun prosoxi px tzoulia AFTES XARAKTIRIZOUNE DIVA oxi mia ithopio p einai svri sti doulia tis.
apopsi m ine oti mporei na min einai TOP ithopios alla polu kani einai egw goustaro na tn ksanadw stn tileorasi alla apoti ktlva prosilonete perissotero sto 8eatro
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΚΛΕΙΩ ΔΑΝΑΗ ΟΘΩΝΑΙΟΥ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ??? ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΠΤΑΣΙΑ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ..Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΜΑΤΙΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
βλέπω στο ytube to επεισόδιο οπου ο Ρώμας αντικρύζει για πρώτη φορά την Κλειώ και μένω ειλικρεινά έκθαμβος με την αρχοντιά της γυναίκας ...μια αύρα αριστοκρατίας και απίστευτης ομορφιάς..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την έχω ερωτευθεί από την πρώτη στιγμή που την είδα...είναι μια απίοτευτη γυναίκα και τέλεια ηθοποιός...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον έρωτά μου για την γυναίκα αυτή...Και τι δεν θα έδινα για να την γνωρίσω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ.ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΞΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΙΟ ΑΧΡΩΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΝΑ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ,ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΟΙΡΑΙΕΣ.Ε ΟΧΙ ΔΑ!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Afta pou lete den exoun kamia bash thn exw parakolou8hsei kai se mousiki kai 8eatriki parastash kai pragmatika me afhse afwni oxi aplws einai talantouxa alla kai e3eretikos an8rwpos kai den probalei thn omorfia ths einai omorfh xwris omws na stirizetai se auto kai thn ektimw ! Exei uperoxh fwnh kai exei polles spoudes panw sto 8eatro kai thn mousikh kai twra egine kai mama kai diaprepei pantou !!!! Nomizw pws den einai swsto na milame gia kapoion dumosia xwris na ton 3eroume kai an 8elei autos pou egrace diafora gia ekeini na mou pei ti kanei kai xrhsimopoioei thn omorfia tis !????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΥΡΣΟΥΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΨΕΙΣ, ΤΗΝ ΝΤΥΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ SEXY... ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ SEXY.
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΜΑΕΣΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟΥΝ "ΧΩΡΙΑΤΕΣ", ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΟΔΙΝΟΥΚ ΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣΟΥΛΟΥΠΩΤΗ ΚΑΙ ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ... ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΡΑΧΜΑΝΙΝΟΦ....
ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πιστεύω την απύθμενη κακία ορισμένων! και κυρίως την κριτική σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε. Δικαίωμα του καθενός είναι να του αρέσει ως γυναίκα ή όχι, αλλά το ότι είναι αντικειμενικά εξαιρετική ηθοποιός, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς, εκτός αν είναι τυφλός ή κομπλεξικός! Όσο για τον χαρακτήρα της ακούστε -αν θέλετε- εμένα που είναι στενή μου φίλη: Είναι ένα ευγενέστατο πλάσμα,ευαίσθητο, με αξίες και υψηλό πνεύμα. Ντροπαλή και σεμνή είναι αγαπητέ κύριε, που την έκρινες ως 'καβαλημένη', τόσο επιπόλαια. Ο δε Κατερινιώτης Μαέστρος, ο σύζυγός της, είναι μια σεβάσμια προσωπικότητα στον χώρο του. Δεν είναι ο Ραχμάνινοφ! ούτε φέρεται ως ψώνιο. Είναι ο πολύ ταλαντούχος και σοβαρός Συμεωνίδης, που έχει διευθύνει σχεδόν όλες τις Ελληνικές ορχήστρες και αρκετές σημαντικές Γερμανικές. Αν το ξέρεις φίλε, μάλλον το κρύβεις από ζήλια ή κόμπλεξ. Αν όχι, κακώς μιλάς για πράγματα που αγνοείς. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι κάποτε να πάψουμε σε αυτή την χώρα να ρίχνουμε λάσπη και κακία σε άξιους ανθρώπους, όπως η Κλειώ και ο Βλαδίμηρος που δεν ενοχλούν κανέναν, αλλά υπηρετούν την τέχνη τους με σεμνότητα και ταλέντο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το αν είναι όμορφη ή όχι είναι καθαρά υποκειμένικο, προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι πανέμορφη.
Αντικειμενικό όμως είναι το αν είναι καλή ηθοποιός και κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι άριστη στη δουλειά της, από τις καλύτερες ελληνίδες ηθοποιούς που έχουν βγει στο γυαλί. Αλλά πως θα μπορούσε να μην ήταν, απόφοιτη του εθνικού είναι.
Όσο για τον ανώνυμο που ρίχνει το φαρμάκι του...
Κάτι μου λέει πως είναι από το χωριό της Δανάης και έχει σκάσει από τη ζήλια του. Προδώθηκε άλλωστε και από τη φράση ''ΚΑΙ ΑΝ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟΥΝ "ΧΩΡΙΑΤΕΣ",''
Πραγματικά είσαι αξιολύπητος. Όχι γιατί έχεις άλλη γνώμη, αλλά γιατί η γνώμη σου είναι λάθος και βαθυά μέσα σου το ξέρεις. Απλά προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο. Πείσε πρώτα τον εαυτό σου...
Ο χρήστης Damian Damianopoulos είπε…
Για τον Κο Συμεωνίδη διαβάστε εδώ: http://www.musipedia.gr/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82_%CE%92%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82.
Όσο για την Κυρία, για τόσους και τόσους ακούγονται διάφορα. Για την ίδια δεν έχει ακουστεί τίποτε και καλό θα κάνει κανείς να περιορίζει τις προσωπικές μικροπρέπειες μέσα στο δικό του μυαλό, για να μη εκτίθεται κιόλας!