Ο χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος σε νέα φωτογράφηση στο Πόρτο Ράφτη




Ο χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην περιοχή Πόρτο Ράφτη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική επαγγελματική φωτογράφηση σε εξωτερικούς χόρους της περιοχής και στο γνωστό παραλιακό Bar-Restaurant Kazba
Μιά φωτογράφηση που συνδυάζει το «Σεμνό» κλασικό χορευτικό ντύσιμο με την πιο αποκαλυπτική σέξυ χορευτική ένδυση.Τόσο η συμμετοχή της ντάμας του Ισηδώρας Κοντοφρυού όσο και τον συντελεστών,φωτογράφου Γεννάδιου Μπίκωφ της Make up Artist Στέλλας Παπαδοπούλου και του βεστιαρίου Dance Creations συνέβαλαν ώστε το αποτέλεσμα να είναι κατί περισσότερο απο εξαιρετικό και αξιοπρεπές. Μέρος της νέας αυτής φωτογράφησης σας παρουσιάζουμε πρώτοι εμείς!!! Τα σχόλια δίκα σας Εμάς πάντος μας "αφήσανε" άφωνους με αυτό που είδαμε!!










Η φωτογράφηση έγινε απο τον Γεννάδιο Μπίκωφ. Κατάγεται από την Ρωσία. Εκεί, για πρώτη φορά, σε πολύ μικρή ηλικία, του κίνησε το ενδιαφέρον η φωτογραφία. Στις προσπάθειές του να μάθει όσο γίνεται περισσότερα γύρω από αυτό το θέμα, αναζητούσε επίμονα βιβλία σχετικά με την φωτογραφία, επιδιώκοντας να μελετήσει όλο το φάσμα αυτής της τέχνης, από τα βασικά της στοιχεία ως τις λεπτότερες αποχρώσεις του στυλ των διασημότερων φωτογράφων εκείνης της εποχής. Ήταν μια περίοδος μαθητείας, πότε με εκπληκτικά ευρήματα, πότε με αναπόφευκτες καλλιτεχνικές αποτυχίες. Με τη διάλυση του Σοβιετικού καθεστώς, για κάποιο διάστημα η αγαπημένη του απασχόληση υποχώρησε σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το ουσιώδες ήταν να επιζεί από μέρα σε μέρα, όπως όλοι οι Ρώσοι άλλωστε, ενώ η ενασχόληση με τη φωτογραφία ήταν προσιτή μόνο σε επίλεκτους γνώστες του θέματος. Μια νέα περίοδος στο δημιουργικό έργο του φωτογράφου άρχισε με την άφιξή του στην Ελλάδα, όπου τα πάντα προσείλκυαν το βλέμμα του και του ήταν αδύνατο να αντισταθεί στην έμπνευση που αναγεννιόταν. Αυτή η περίοδος υπήρξε σημαδιακή για τη δουλειά του∙ τότε άρχισε να δουλεύει με φωτογραφικά πορτραίτα, μερικά από τα οποία συμμετείχαν σε εκθέσεις φωτογραφίας, έλαβαν μάλιστα και αξιόλογα βραβεία. Το πραγματικό «ατού» του φωτογράφου η μακροφωτογραφία, η οποία όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί και το χόμπι του.



Σχόλια